Voordelen

Voordelen van gezicht stickers

Gezichtstickers hebben vele voordelen voor uw merk, team en uw fans, wij hebben ze allemaal duidelijk bij elkaar gezet.

Gezichtstickers

Gezichtstickers.nl biedt jou een nieuwe en trendy fan-gadget aan voor al je promotie en/of marketing activiteiten. Gezichtstickers wordt de nieuwste trend om te laten zien van wie je fan bent

Makkelijk te gebruiken

Het grote voordeel van Gezichtstickers is dat je ze makkelijk op je gezicht kunt plakken en weer eenvoudig van je gezicht kunt verwijderen.  

Nieuwe marketing kansen

Gezichtstickers is de nieuwste merchandise-tool voor bedrijven om zichtbaar te zijn tijdens grote events. bij Gezichtstickers bieden wij uw merk zeer hoge zichtbaarheid en herkenning.

Onderscheidend

Dank zij de positie van Gezichtstickers op je gezicht creëren wij fantastischezichtbaarheid en maximale impact.

 

Card Marketing

De combinatie van gezichtstickers met onze promotie/marketing “card” verhoogt de marketing impact. Door toevoeging van deze custom design card benadrukken en versterken we jouw extra boodschap of informatie.

Volop kansen voor iedereen

Gezichtstickers biedt onnoemlijk veel kansen en manieren om ingezet te worden. Vanwege de grote zichtbaarheid, aantrekkingskracht en gemak zullen vele fans met plezier facestickers dragen. 


Voor iedereen gezichtstickers

Laat zien dat je erbij hoort en dat je er geweest bent. Ieder event heeft haar eigen fans. Van jong tot oud, met onze  gezichtstickers een positieve herinnering voor altijd !

Stappen

In 3 stappen zie je hoe eenvoudig het is om gezichtstickers te bestellen

Stap 1

Ontwerp

Maak zelf een ontwerp. Download HIER onze lege template en ontwerp zelf je eigen gezichtstickers. Belangrijk is dat wij dan een gevectoriseerd bestand van je ontvangen. Wilt je ondersteuning bij het ontwerpen ? Mail dan je logo in EPS Vektor naar ons toe en wij maken kosteloos een ontwerp voor jou !

Stap 2

PRODUCTIE

Tekst2

stap 3

levering

Levertijd na goedkeuring is gemiddeld 3 tot 4 weken. Mocht je nu een spoedaanvraag hebben neem dan met ons contact op zodat we een specifieke leverdatum kunnen toezeggen. Wij leveren aan hus via DHL-parcel, belangrijk is dan wel dat er iemand aanwezig is voor ontvangst pakket.

Wat u krijgt

Hoe zou je bijvoorbeeld Gezichtstickers effectief kunnen inzetten voor uw bedrijf:

Waarvoor gezichtstickers

Hoe zou je bijvoorbeeld Gezichtstickers effectief kunnen inzetten voor uw bedrijf: